Recents estudis científics estan manifestant l’eficàcia de la teràpia del riure en la curació de nombroses malalties i dolors.

Diuen els experts en aquesta qüestió, que l’únic que cal fer és descobrir el món del riure que tots portem a dins però que per qüestions morals o culturals estem reprimint voluntàriament o involuntàriament.

El cert, és que després d’una estona de rialla franca, ens sentim més bé, brillants, atractius, especials, meravellosos i fins i tot extraordinaris perquè tots tenim alguna cosa especial i encantadora amagada en el nostre interior.

O si més no, de més bon humor.

L’important diuen els experts, es trobar-ho, saber expressar-ho i donar-ho als altres.

Aquells que es dediquen a això que s’anomena risoteràpia, diuen que si la practiquem, podem viure plenament situacions i sensacions emocionants, emotives, que ens poden fer canviar la vida.

Que ens ensenya a veure totes les coses de manera positiva i treure més partit i joc a la vida.

I el que està clar és que, i això no cal que ens ho digui cap expert, que un riure sincer és la clau per a obrir el cor de qui tens davant.

La teràpia del riure és una disciplina – recomanada fins i tot per metges- que produeix uns beneficis importants tant per a l’organisme com per a la ment.

Els seus resultats han estat comprovats científicament per recents estudis que han demostrat que el riure és curatiu.

Si més no, és un medicament sense efectes secundaris.

Llàstima que molts dies, les notícies no facin cap mena de gràcia.

I és que, ja ho diuen… ningú és perfecte