Avís legal

Informació sobre el tractament de dades de caràcter personal

 

Glop de Blau, comunicació estratègica ofereix en les seves adreces electròniques informació relacionada amb el tipus d’activitat que realitza i els productes i serveis que ofereix.

El contingut que aquí es publica només té efectes informatius i no constitueix, de cap manera, una proposta vinculant susceptible d’obligar a l’usuari a contractar productes o serveis amb l’empresa.

Les activitats realitzades amb Glop de Blau, comunicació estratègica es duen a terme sota la jurisdicció del dret andorrà i els convenis internacionals signats. Per a qualsevol discrepància o litigi són competents els Tribunals del Principat d’Andorra.

Als efectes anteriors, per Glop de Blau, comunicació estratègicas’entén l’empresa tecnològica Glop de Blau així com les seves empreses filials i societats participades amb el seu respectiu personal.

Propietat intel·lectual de la web

El contingut d’aquesta web – incloent, sense caràcter exhaustiu, textos, imatges, marques, logotips i altres signes distintius, arxius d’àudio o vídeo, combinacions de colors – està protegit per la Llei de la Propietat Intel·lectual.

La distribució, modificació, transmissió, còpia o qualsevol utilització dels continguts d’aquest web amb finalitats públiques o comercials sense l’autorització de Glop de Blau és una infracció penalitzada per la legislació vigent.

D’altra banda, es concedeix una llicència no exclusiva, gratuïta i personal, per utilitzar, copiar, imprimir, transferir i descarregar a l’ordinador personal qualsevol material o document disponible per a aquesta finalitat al web.

Condicions d’ús de la web

Glop de Blau es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en aquesta web, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació de forma temporal o definitiva sense previ avís. Especialment quan sorgeixin dificultats tècniques per fets o circumstàncies alienes a Glop de Blau que, al seu criteri, disminueixin o anul·lin els nivells de seguretat estàndards adoptats per a l’adequat funcionament d’aquest website.

Glop de Blau declina la responsabilitat derivada d’una mala utilització dels continguts.
La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i ha de ser considerada com una informació orientativa per a l’usuari, relativa als productes i serveis i a altres informacions addicionals.

L’usuari pot confirmar la data d’actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, a través de la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició en el mateix web.

Glop de Blau no es responsabilitza de les possibles discrepàncies que puguin sorgir entre la versió dels seus documents impresos i la versió electrònica d’aquests que aparegui publicada al web.

Tampoc es responsabilitza dels danys i perjudicis derivats de les dificultats d’accés al web, incloent-hi els provocats per malware o atacs informàtics, i de cap manera de les caigudes, interrupcions, absència o defecte en les telecomunicacions.

Glop de Blau declina la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per la mateixa empresa; o no publicada amb el seu nom, i especialment declina la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de tercers connectades mitjançant enllaços (links) amb les pàgines de Glop de Blau.