Què en diuen?

Què diuen de nosaltres els nostres clients i col·laboradors

“En els darrers anys hem treballat junts en diversos projectes. Segurament el L’ANDART és el més destacat, però en tots ells sempre ha estat fàcil i els resultats així ho avalen. El millor de treballar amb Glop de Blau és que ràpidament entenen quines són les necessitats del projecte i es fa equip amb molta facilitat.”

Pere Moles, Fundador

Reunió de Papaia

“Glop de Blau suposa un canvi substancial en l’oferta d’assessoria en comunicació a Andorra. És una empresa que combina preparació tècnica, professionalitat, capacitat de planificació i de reacció i un coneixement detallat de l’entorn mediàtic del país. Com a client no et veus mai confrontat al dilema d’haver d’escollir entre excel·lència professional i arrelament a Andorra o entre ‘seniority’ i disponibilitat, perquè l’equip de Glop de Blau combina tots aquests elements a la perfecció.”

Iago Andreu-Sotelo, director

Confederació Empresarial Andorrana

“Vam contractar Glop de Blau per fer la presentació de Limbit en societat. N’estem molt contents i tot va anar rodat. Són molt professionals i serioses, i ens van assessorar a cada pas, oferint-nos diverses opcions en funció del que necessitàvem en cada moment. A més, van fer el seguiment tant de control comptable, com de mitjans de comunicació fins que el projecte va quedar tancat. La veritat és que van superar totes les expectatives.”

Carles Fernández Gotzens, Fundador

Limbit

“La feina de l’enginyer d’estructures requereix assumir molta responsabilitat i dedicació plena. La professionalitat, seriositat i implicació que ens ha aportat col·laborar amb Glop de Blau per desenvolupar la nostra política comunicativa ens permet centrar-nos plenament en els nostres projectes i clients sabent que la visibilitat de la nostra tasca està en les millors mans.”
Guillem Valdés Alemany, Fundador

Valdés Enginyers

“La meva experiència m’ha portat a treballar amb molts equips de comunicació I producció, i he de dir que poques vegades he trobat el grau d’implicació, professionalitat i rigor en la feina com el que he trobat treballant amb Glop de Blau. Coneixen molt bé la seva feina i ens han assessorat fabulosament bé. Sempre amb un somriure als llavis, però mantenint la màxima professionalitat. Sens dubte, treballar amb Glop de Blau és molt recomanable i esperem que la nostra relació laboral duri molts anys.”
Joan Anton Rechi, Director artístic

CLÀSSICAND

Treballem habitualment amb

CEA
NATURLAND
AGREDA
SHOPPING MILE
COOPALSA
VALDÉS ENGINYERS
Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

Fem projectes molt interessants amb

Govern d’Andorra
Comú Sant Julià de Lòria
LANDART
ClassicAnd

Ens complau haver col·laborat en projectes concrets amb

Global Risc
MORABANC
Comú d'Encamp
Limbit
Aqua
APDA
Partit Socialdemòcrata Andorra

Fem equip amb grans professionals

Undercoverlab
Citric
468
Alca Films
Server
MOLES DISSENY
Idònia

Vols fer un salt?

Parlem-ne

Mirem qui ets, què vols, què necessites i et proposem solucions a mida.

I si nosaltres no les tenim, t'ajudem a trobar-les.

mini corb

Glop de Blau tractarà les teves dades personals, d’acord amb el consentiment que es manifesta en clicar el botó “enviar”. A les teves dades personals únicament hi tindran accés els prestadors de serveis i altres tercers indicats a la Política de Privadesa, i no seran objecte de transferència internacional de dades. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió i altres drets, com ara el d’oposició en el cas de cessió de dades personals, d’acord amb l’exposat a la Política de Privadesa. Pots contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades mitjançant el correu electrònic noemi@glopdeblau.com.