Què fem

Comunicació feta a mida.

01

T'escoltem

No creiem en les solucions estàndard. Mirem què necessites i ho implementem nosaltres, o busquem els millors professionals per fer-ho. Ens adaptem a tu: Des d’una auditoria de comunicació, a l’assessorament puntual, o a executar funcions de gabinet de premsa.

listen yellow
build yellow

02

Analitzem i proposem solucions

Sigui puntualment, o de manera continuada en el temps. Ens adaptem a les teves necessitats: Gestió de xarxes socials, comunicació de crisis, elaboració de tota mena de continguts, disseny de pàgines web, edició de videos i publicitat, actes en streaming, presentació d’esdeveniments, redacció de discursos, guies d’estil, campanyes de màrqueting online, relació amb els mitjans de comunicació.

03

Implementem pautes i formem equips

Tens un gran equip però necessiteu un cop de mà per posar-vos al dia: auditories de comunicació interna, plans estratègics de comunicació, formació en gestió de xarxes socials i de portaveus, aprendre a parlar en públic, crear rutines eficaces de treball.

impact yellow
taza yelloew

04

Comunicació de crisis

Moltes vegades passen coses- previsibles o no- que poden afectar negativament la reputació de la nostra empresa o perfil públic. 

Davant el dubte, és bo comptar amb les eines per evitar l’impacte d’una crisi reputacional, o per reaccionar-hi ràpidament i de manera assertiva per minimitzar-ne les conseqüències.

Si es pot preveure perquè no ho prevenim?

Vols fer un salt?

Parlem-ne

Mirem qui ets, què vols, què necessites i et proposem solucions a mida.

I si nosaltres no les tenim, t'ajudem a trobar-les.

mini corb

Glop de Blau tractarà les teves dades personals, d’acord amb el consentiment que es manifesta en clicar el botó “enviar”. A les teves dades personals únicament hi tindran accés els prestadors de serveis i altres tercers indicats a la Política de Privadesa, i no seran objecte de transferència internacional de dades. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió i altres drets, com ara el d’oposició en el cas de cessió de dades personals, d’acord amb l’exposat a la Política de Privadesa. Pots contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades mitjançant el correu electrònic noemi@glopdeblau.com.