Qui som

Glop de Blau compta amb professionals especialitzats en diferents disciplines. Aquestes,  són algunes de les persones amb qui tenim la sort de comptar habitualment.

Noemí Rodríguez

T'escoltem

Periodista andorrana. Llicenciada en Ciències de la Informació, Màster en Drets Humans, Estat de Dret i Democràcia a Iberoamèrica per la Universitat d’Alcalá, Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional per la UAB, amb qui col·labora habitualment. Postgrau en direcció i gestió de comunicació online i Postgrau en mediació i altres sistemes alternatius de resolució de conflictes.
Sòcia de DIRCOM, després de 20 anys en mitjans de comunicació dins i fora d’Andorra, funda Glop de Blau. Comunicació Estratègica. És, a més,  la Coordinadora General de la xarxa de comunicadors de la Federació Iberoamericana de l’Ombudsperson (FIO), que aplega periodistes experts en Drets Humans de més de vint països i membre del Comitè Nacional d’Andorra per la Unesco (CNAU). 

Al costat de l’ordinador sempre hi ha una tassa d’Earl Grey.

Acaba de publicar el llibre “El que mai et vaig dir” #EQMEVD amb l’Editorial Límits (2023)

 

Noemí Ro
Viviana Besoli

Viviana Besolí

Trobem solucions

20 anys d’experiència en diversos àmbits del sector audiovisual, i en la producció i organització de grans esdeveniments fan d’ella una professional tot terreny. 
Polivalent, resolutiva, organitzada i inquieta, té una gran capacitat d’adaptació a qualsevol situació. Capaç de treballar sota molta pressió, aconsegueix fomentar sempre un bon ambient i facilitar la feina dels equips implicats en els projectes. Amant dels reptes i el Colacao, igual et corre la marató de NY que et prepara el millor carrot cake del planeta. Té solucions per a tot i sempre que pot s’escapa a la muntanya.

Clàudia Solé

T'assessorem

Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB. És la reina del SEM i el SEO. Domina les eines i particularitats del màrqueting online.

És la fan número 1 de Manolo Garcia. Va a tots els seus concerts i als de tots els seus imitadors.

Clàudia So
Xus Boya

Xus Boya

Et donem les eines

Des d’Undercover dissenya webs, espais online i fa d’una inhòspita pàgina, una botiga, un aparador o una llar. O el que tu vulguis que sigui. El wordpress no té secrets per a ella. És una viatgera incansable i una gran fotògrafa.

Balta Borra i Manel A. Tito

I et fem brillar

Baltasar Borra Núñez

A l’any 1990 comença els estudis audiovisuals al CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya). L’any 1993 ja treballa amb l’equip de producció de VTR7. L’any 1995, amb la creació d’ATV, desenvolupa tasques de muntador i realitzador. L’any 2001 porta la corresponsalia de TV3 a la comarca de l’Alt Urgell i Pirineus. A l’any 2013 crea la productora Baloumedia i desenvolupa diferents produccions audiovisuals al país. Mai s’enfada. Cosa realment extraordinària. (La resta tenim bastant mal geni)

Manel A. Tito

Prop de 30 anys d’experiència en el sector audiovisual dedicats a diferents tasques com la realització de programes en directe, l’enregistrament i muntatge d’imatges o la coordinació d’equips de treball. L’any 1993 comença una etapa de formació passant per gran part de les televisions locals de Barcelona. L’any 2000 arriba a Andorra i forma part d’una productora del país arribant a assumir-ne la direcció. L’streaming no té secrets per a ell.

Balta Borra i Manel A. Tito

Vols fer un salt?

Parlem-ne

Mirem qui ets, què vols, què necessites i et proposem solucions a mida.

I si nosaltres no les tenim, t'ajudem a trobar-les.

mini corb

Glop de Blau tractarà les teves dades personals, d’acord amb el consentiment que es manifesta en clicar el botó “enviar”. A les teves dades personals únicament hi tindran accés els prestadors de serveis i altres tercers indicats a la Política de Privadesa, i no seran objecte de transferència internacional de dades. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió i altres drets, com ara el d’oposició en el cas de cessió de dades personals, d’acord amb l’exposat a la Política de Privadesa. Pots contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades mitjançant el correu electrònic noemi@glopdeblau.com.