Política de privacitat

Última actualització 19 octubre 2022
Dia efectiu 17 maig 2022

Aquesta política de privadesa descriu les polítiques de

Glop de Blau,
Príncep Benlloch, 6A 5-2,
AD500 Andorra la Vella (Ppat. d’Andorra)
e-mail: noemi@glopdeblau.com
tel: (+376) 325 900

sobre la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació que recopilem quan utilitzeu el nostre lloc web (https://www.glopdeblau.com) (el “Servei”). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Si no accepteu el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.

Informació que recollim:

Recollirem i processarem la següent informació personal sobre vostè:

  • Nom i Cognoms
  • Email

Com fem servir la vostra informació:

Utilitzarem la informació que recopilem sobre vostè amb les finalitats següents:

  1. Fer complir els T&C
  2. Suport

Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el consentiment i utilitzarem la vostra informació només en rebre el vostre consentiment i, després, només per a les finalitats per a les quals atorguem el consentiment, tret que ens demani el contrari. Llei.

Com compartim la teva informació:

No transferirem la vostra informació personal a cap tercer sense demanar el vostre consentiment, excepte en circumstàncies limitades com es descriu a continuació:

  1. Analítica
  2. Recollida i procés de dades

Exigim que aquests tercers utilitzin la informació personal que els transferim només per a la finalitat per a la qual va ser transferida i que no la conservin durant més temps del necessari per complir amb la finalitat esmentada.

També podem revelar la vostra informació personal per als següents motius: (1) per complir amb la llei, la regulació, l’ordre judicial o un altre procés legal aplicable; (2) per fer complir els vostres acords amb nosaltres, inclosa aquesta Política de privadesa; o (3) per respondre a les reclamacions que el vostre ús del Servei infringeix els drets de tercers. Si el Servei o la nostra empresa es fusiona o s’adquireix amb una altra empresa, la seva informació serà un dels actius que es transfereixen al nou propietari.

Retenció de la seva informació:

Conservarem la vostra informació personal amb nosaltres durant 90 dies a 2 anys després que els usuaris finalitzin els seus comptes o durant el temps que la necessitem per complir amb les finalitats per a les quals es va recopilar, tal com es detalla en aquesta Política de privadesa. És possible que hàgim de conservar certa informació durant períodes més llargs, com ara el manteniment de registres/informes d’acord amb la legislació aplicable o per altres motius legítims, com ara l’aplicació dels drets legals, la prevenció del frau, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap dels quals us identifica. (directament o indirectament), es poden emmagatzemar indefinidament.

Els vostres drets:

Teniu dret a accedir i rectificar o esborrar les vostres dades personals o rebre una còpia de les vostres dades personals, restringir o oposar-vos al tractament actiu de les vostres dades, sol·licitar-nos que compartim (portatge) la vostra informació personal a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment. ens vau proporcionar per processar les vostres dades, el dret a presentar una queixa davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, pots escriure’ns a
noemi@glopdeblau.com.
Respondrem a la seva sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.

Tingueu en compte que si no ens permet recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per tractar-la amb les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va demanar la vostra informació.

Cookies Etc.

Per obtenir més informació sobre com les fem servir i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de Galetes

Seguretat:

La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, el mal ús o l’alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir una seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir ni garantir la seguretat de cap informació que ens transmeteu i ho feu sota el vostre propi risc.

Reclamació / Delegat de Protecció de Dades:

Si teniu qualsevol consulta o dubte sobre el processament de la vostra informació disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic al nostre oficial de reclamacions a
Glop de Blau,
Príncep Benlloch, 6A 5-2,
email: noemi@glopdeblau.com.
Atendrem les vostres inquietuds d’acord amb la legislació aplicable.