99685 gripa Ja ha començat la campanya de vacunació contra la grip A. Ara caldrà veure quantes persones se la posen i quin és el balanç final d’aquesta proposta que ha patit en els darrers mesos més informacions, desinformacions i contrainformacions que la llei de la CASS, que ja és dir.

M’adono que la gent, amb encert o sense- dubtem. I Això incontestablement és bo.

Ha quedat enrere l’època en que la veu autoritzada: diga-li l’estat, el sacerdot, el doctor o el mestre tenien sempre l’última paraula en tots els àmbits importants del nostre dia a dia.

Avui, la darrera paraula la sol tenir internet. Vídeos com el de la Doctora Forcades que han germinat un dubte més que raonable sobre la conveniència de vacunar-nos d’una grip que mai ha estat una pandèmia, com fa uns mesos tots semblàvem creure.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PVr_ot4aJLk&hl=es&fs=1&]

Sembla que a poc a poc, ens fem grans i comencem a admetre que és possible que hi hagi interessos comercials que passin per sobre els estats i les voluntats de qui ens governa.

Ara, hem aprés a dubtar, i això està molt bé.

Però encara no tenim prou criteri. Ens fem preguntes però no tenim respostes. I quan les anem a cercar és per trobar-les en mans d’altres interessos diferents. Com si fugint dels ídols de fusta ens refugiéssim en els ritus d’adoració envers els ídols de fang.

I seguim a les fosques.
Això sí, almenys dubtem.
Ja tindrem temps per pensar-hi al llit quan ens atrapi- si és que ho fa- el virus de la grip.