Arribem al final d’una setmana marcada per l’actualitat política.

Als Estats Units Barak Obama es converteix en el primer president negre de la història de l’Amèrica del Nord, i amb la seva victòria sembla que s’obre una porta a l’esperança en fer-nos creure que un altre futur és possible.

Caldrà veure, si com quan va guanyar Zapatero a Espanya, la gent ara surt al carrer amb pancartes demanant que no els decebi. I és que Obama té una tasca difícil, amb un país en crisi, ficat en dues guerres i amb forts problemes socials.

Mentrestant a Andorra, El PLA confirma Albert Pintat com a candidat. Contrapronòstic i contracorrent. Dos qualificatius que no haurien d’escaure a un candidat natural, que simplement vist des de fora es presenta a una reelecció, però és clar, en política una cosa és ser el candidat natural i l’altra el candidat ideal per a tothom.

I quan es parla de consens en aquestes coses no guanya mai la millor aposta sinó la que desperta menys suspicàcies.

Mentrestant, la resta de mortals, més enllà de la curiositat que ens desperta l’actualitat política comencem a fer plans pel cap de setmana.

Un cap de setmana marcat per la fira de les ofertes on ens trobem en aquests moments i des d’on aquests dies fem el programa.

Múltiples propostes en forma d’excedents d’estoc i productes d’altres temporades que ens ajuden a fer l’ullet a la crisi.

Amb una mica de sort, almenys els expositors estaran contents dilluns, quan tornem a la feina.