No tot havien de ser inconvenients.

Una vegada més, la múltiple – i sembla que inevitable- coincidència d’actes culturals en dijous ens facilita la tria als que estem en crisi i ens agradaria –malgrat la butxaca- anar a tot arreu.

Avui el públic es dividirà entre l’espectacle de la Fura dels Baus programat en la Temporada de Teatre conjunta de la capital i el concert d’un bon grapat de formacions musicals d’Andorra que ens proposa el Festival Internacional Colors de Música d’Escaldes-Engordany.

Val a dir, que aquells que realment vulguin gaudir de les dues propostes, almenys aquest cop estan de sort, perquè l’espectacle Imperium de la Fura dels Baus també es podrà veure demà a partir de les deu a l’estadi comunal.

Així doncs, avui anirem a Escaldes a fer costat als grups del país.

Finalment, seran 16 els grups d’Andorra que aquesta nit pujaran a l’escenari de la Sala del Prat del Roure. Es tracta d’una proposta que també servirà d’homenatge al músic Josemi Medina, guitarrista dels BFM i va morir la setmana passada als 47 anys.

D’aquesta manera, el Comú d’Escaldes-Engordany fa una aposta per la música del país en col·laboració a l’ASMA, l’associació de músics del Principat i dóna veu i visibilitat a algunes de les formacions més destacades del país amb gèneres tant diversos com el pop rock, el metal, l’ska, el soul o fins i tot un grup de gaiters. El concert començarà a les 22.00h a la sala del Prat del Roure i l’entrada es pot adquirir al preu de cinc euros.

Una proposta per fer costat a la gent del país, però no a la llengua oficial. Dels 16 grups que actuen només 1 canta en català, i és que ells diuen que estan per fer música i no per salvar la llengua. El que jo no sabia és que totes dues coses fossin incompatibles