13.300 esquiadors en dos dies.
Per ser que fa tot just unes hores que ha començat la temporada de neu podem dir que sembla que l’hivern arrenca amb bon peu.
I ja li convé.
El sentiment de desencís és generalitzat. Al marge de si hi ha més o menys crisi- ara que ja no ens entestem a negar-la -, el cert és que al carrer es respira un aire gris i sense gaires perspectives de futur.
I això que tots sabem que aquestes crisis són cícliques, i que després de la tempesta sempre arriba la calma…però no hi ha res a fer, caminem amb el cap cot pendents que la crisi no decideixi arrossegar-nos fins les seves urpes per convertir-nos en una víctima col·lateral, que n’hi haurà.
Molts empresaris esperen poder respirar durant l’hivern, en aquesta promesa incerta que amb el fred ens acosta la neu, per deixar per més endavant, qui sap si per quan arribi la primavera, la presa de decisions que ara s’ajornen.
Una bona temporada de neu serà un bàlsam, però no la medicina.
Mentrestant, continuem sentint a parlar de pressupostos de contenció, de peatges a l’ombra, de les dades sobre aturats que recull el servei d’ocupació, d’ampliació d’horaris comercials…I qui més qui menys continua amb la vista posada sobre el gris del carrer perquè dalt del cel no hi ha cap superman que pugui rescatar-nos aquesta vegada.