cloud

És la imatge del núvol esbudellat: Zona d’atenció al client i les oficines d’Andorra Telecom, una zona reservada a empreses tecnològiques, un auditori, un espai museístic,  un aparcament i ens queden encara 2.500m2 que en un principi s’havien de destinar a botigues de luxe.

De fet, des d’un principi s’ha volgut vendre com que el Cloud seria un pol d’atracció comercial superior al de l’Illa Carlemany. Amb les conseqüents crítiques dels partits de l’oposició, que acusaven la parapública de fer de promotors immobiliaris.

Avui, el Diari d’Andorra ens avança que el Govern està estudiant la possibilitat de posar-hi el casino, en vista a que sembla que no hi ha gaires botigues de luxe interessades en instal·larse al Núvol.

De fet, ahir justament ho comentàvem a la tertúlia, amb Dolors Cabot, Montserrat Ronchera i el Dr. Rabanal, però ho dèiem en broma!!!!

Així, en calent, i abans de donar-li un parell de voltes més, la sensació que transmet l’executiu amb el Cloud és que tinc un vestit i l’he d’aprofitar, encara que s’hagi suspès la boda per la qual el vaig comprar. Això, o que el vestit els agradava tant que comptaven que algú tard o d’hora els convidaria a un casori.

En qualsevol dels dos casos, no amb els meus diners, si us plau. Jo les pameles, les pago de la meva butxaca.