logo_footer

Ja ho deia l’enyorat Baumann que les fronteres entre vida laboral i personal són cada cop més difuses. No, no tornaré a parlar dels líquids. Simplement constato que les xarxes, són una manera molt evident de visualitzar el que passa en tots els àmbits de la vida: que ja no són compartiments estancs.

I tot això ho explico- suposo que en certa manera em justifico- perquè m’agradaria que els propers dies, en certa manera el bloc fos una mena de diari de bord, on es barreja part de feina i part de vida privada.

Fa uns mesos vaig entrevistar al programa Pilar Benítez, una senyora estupenda que havia escrit un llibre molt interessant que vaig creure que valia la pena donar a donar a conèixer a través de la ràdio. El llibre es diu Siéntete Radiante.

Just abans de Nadal, a través de l’editorial em van proposar d’entrar a formar part d’un programa online en vuit setmanes que vol aplicar alguns dels paràmetres del llibre a la nostra vida diària. No entro en detalls sobre el caos que viu la meva vida a nivell nutricional des de fa uns mesos, però en certa manera va ser la resposta a les meves oracions.

El programa comença avui, i en certa manera, el seguiment al bloc vol ser una manera de fer vivencial una proposta- la de la formació via online- que penso pot resultar enriquidora, especialment per les dones, que com jo, arribem al final del dia absolutament esgotades, a les quals sempre ens sobren tres quilos- o més-  i que volem arribar a tot arreu.

Jo, si més no, per part meva intentaré estar a l’alçada de les circumstàncies.

Ja us ho explico. De moment ens han passat la llista de la compra i al rebost hi haurem d’incloure llavors, algues i cereals integrals…

*Per evitar suspicàcies ja avanço que tot el que escrigui sobre aquesta qüestió és només la meva opinió personal, que només m’implica a mi i que ningú no em paga per fer-ho.