Tot i que alguns de vosaltres ja coneixeu la iniciativa i hi heu participat de diferents maneres, us explico una proposta que s’ha tirat endavant a partir del recull de diferents manifests de diferents sectors (Universitat/Educació/Justicia/Aturades/Iaiosflaute/treballadors autònoms…) a sensepor.wordpress.com

Cada sector, ha escrit un manifest per tal de mostrar el seu absolut desacord davant la situació de retallades i repressió que s’està vivint a Espanya.

Tots els sectors, mostren com les polítiques aplicades al llarg d’aquests últims temps, han precaritzat el seus serveis i es posicionen clarament davant la situació.

Entreu, disfruteu dels manifests perquè estan fets amb la ràbia i el cor i l’estomac …i sobre tot adheriu-vos-hi, signeu el manifest relacionat amb el vostre sector i si no podeu fer-ho a l’espai “Altres”, ja hi ha nous sectors que es volen adherir i que en breu es penjaran els seus manifests, també us podeu adherir com a grup, col·lectiu, associació… com també fer-nos arribar els vostres manifests.

És important que hi col·aborem tots i totes, hem de recollir miers i milers de signatures.

Feu màxima difusió perquè arribi a tots els racons, si teniu gent gran que no pot accedir als manifests feu-los-hi arribar d’alguna manera perquè també signin.

Que corri la veu i que sàpiguen que som milers i milers i que NO TENIM POR!

Sense por és una iniciativa a través de la qual diferents sectors laborals, i també col·lectius, associacions, grups, entitats… i ciutadans i ciutadanes, volen mostrar el seu absolut desacord amb les actuacions que s’estan duent a terme des del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya arran dels fets del passat 29 de març, durant la jornada de Vaga General, i també amb les propostes d’enduriment del Codi Penal dels governs central i autonòmic.

La intenció és aconseguir milers i milers de signatures per tal de donar una resposta contundent, de tota la ciutadania, davant la criminalització que està patint la protesta social i el clima de persecució policial que està imposant la Conselleria d’Interior.
Es tracta de que entre tots i totes aconseguim recollir el màxim de signatures, per això cal fer-ne la màxima DIFUSIÓ. Ajudem-nos! Les persones individuals s’han d’adherir segons el sector on treballen o en el cas, que el seu sector no aparegui, s’han d’adherir a “ALTRES”. Les adhesions col·lectives ja sigui d’entitats, organitzacions, etc. s’han de fer totes elles mitjançant la pestanya altres.

Per afegir un nou manifest d’un nou sector o en cas de trobar-vos amb problemes a l’hora de adherir-vos i signar, podeu contactar mitjançant la direcció de correu electrònic lluitantsensepor@gmail.com


La lluita és de tots i totes!!