Amb el canvi d’horari ens arriba menys llum solar, ja ningú recorda les vacances, aquella mena de calma espessa de l’estiu és com si de sobte s’hagués evaporat i ara tot són presses. Els llums de Nadal ja pentinen els fanals i d’aquí a no res estrenarem un nou any. Tot corre.

La gent passeja a glopades pels passos de vianants. Traiem el nas per sobre la mascareta amb un cert recel. Jo -com molts encara-  no gosem agafar un avió o anar massa lluny. 

Darrerament tothom amb qui parlo està estressat, enfadat o deprimit. O les tres coses alhora.

De fet, moltes persones que estan esgotades ho estan perquè fa massa dies que van cansats. No dormen bé, no mengen bé, no es belluguen prou. Tot pesa massa i no sembla que hagi de millorar.

Amb voluntat de revertir aquesta situació, a Queensland, a Austràlia, han posat en marxa una campanya per promoure la masturbació entre la població, especialment la juvenil, que es veu que mira molt porno i toca poca pell.

La campanya es diu Fes-te un cop de mà i recull de manera divertida i – tanmateix- rigorosa, informacions i orientacions per retrobar el plaer de la pròpia companyia.

I és que al voltant de la masturbació hi ha encara molts tabús, especialment entre la població femenina, i això que booms com el del satisfyer han trencat moltes barreres mentals.

Diuen que per cada 72 homes que reconeixen que es masturben, només 42 dones confessen estimar-se en la intimitat.

Woody Allen, ja ho deia, que no deixava de ser la manera fàcil de fer l’amor amb la persona que més t’estima. A més, millora la circulació, rebaixa l’estrès i ajuda a dormir. Què més vols?