8dbe5 pradademolesLa secció jove d’UP va denunciar ahir el deteriorament de l’àrea esportiva de Prada de Moles.

Un espai que amb el pas del temps ha anat quedant deixat, brut i amb zones prou conflictives- i perilloses- com per donar qualsevol dia d’aquests un ensurt als pares i mares dels nens que utilitzen les instal•lacions.

És fàcil entendre que uns i altres som conscients de la degradació d’aquest espai. No cal tenir gaire cura perquè la fotografia sigui prou contundent.

Un cau de rates, envoltat de bidons de residus, sotracs a les pistes de bàsquet, porteries desballestades i brutícia per tot arreu.

Entenc perfectament que hi hagi la voluntat de fer un nou espai en aquests terrenys i que per tant les inversions que s’hi estiguin fent siguin el més mínimes possibles.

Però en tant que no hi ha una data per començar les obres del nou emplaçament esportiu a causa de la retallada pressupostària, el comú no pot mantenir-se al marge d’aquesta situació emparant-se en que “potser tot plegat està una mica desendreçat”, en paraules textuals del cònsol menor de la parròquia.

Només hi ha dues opcions:

La primera, aparcar sine die el projecte de remodelació i arreglar sense demora l’espai actual.

O bé, tancar de forma efectiva i immediata l’accés a unes instal•lacions que avui per avui només poden reportar al consistori alguna demanda per negligència.