Ningú no podrà dir mai que no fem feina. Aquí, qui més qui menys –si té un mínim interès a fer marrada al recorregut habitual que va de casa a la feina i de la feina a casa– té un munt de propostes per escapolir-se de la monotonia. De fet, aquestes darreres setmanes les activitats es multipliquen.

Les dels comuns per una banda, però també les d’entitats més o menys oficials, i les de les associacions, que saben que cal visibilitat per subsistir. I es multipliquen les opcions. Des de les pel·lícules del cineclub del dimecres, a les propostes de la nova temporada clàssica a Ordino, les xerrades que impulsa el Centre d’Estudis Històrics i Polítics de l’IEA, sense oblidar el teatre infantil, les activitats de Tots Sants, les jornades de l’Alternativa dedicades a l’Art i els Drets Humans, les castanyades i les corredisses que s’han donat cita aquest cap de setmana passat a la Fira d’Andorra la Vella.

Moltes activitats, fantàstiques activitats, i poc publicitades activitats, val a dir-ho. Els canals de difusió continuen sent imperfectes.

No tornarem a parlar de la tasca de l’Agenda.ad, amb més bona intenció que resultats –i no perquè no s’hi esmercin esforços–. Al final serà cert que som llatins i que ens fa basarda organitzar-nos.

Molt millor anar a l’aventura i mirar d’arribar com un Houdini qualsevol, al teatre a Sant Julià, a una exposició a Andorra la Vella i a la conferència de la SAC.

Això, quan estem de sort i no et trobes amb propostes interessantíssimes amb un grapat d’espectadors desangelats.

Normal, amb el fred que fa, el millor és quedar-se a casa. Crispetes?