reyes-magos-de-oriente1-e1325822942732
Com que les càmeres de vigilància ja no són el que eren, m’haureu de fer un vot de confiança quan us digui que hem fet molta bondat.

Per això, aprofito per passar-vos la llista de presents que m’agradaria que ens féssiu arribar a aquest petit país dels Pirineus.

Primer de tot salut. Salut per a tots aquells que pateixen aquests dies, que no els faltin els recursos suficients per poder afrontar la malaltia sense haver de patir ni per les cues, ni pels diners.

Segon, que tothom tingui feina, ni que sigui per tenir un motiu per llevar-se del llit. Que el temps que ens passem treballant sigui per al nostre profit, però també que aporti alguna cosa als que ens envolten. Que tothom pugui sentir-se útil i valorat i això l’empenyi a buscar l’excel·lència.

Tercer, uns governants que no es creguin perfectes i que no es conformin de ser-ho. Que entre les grans paraules no oblidin el nostre dia a dia, fet de petites coses, de petits gestos i de bones maneres.

Quart, fer que la llei sigui justa, la justícia ràpida i els veredictes imparcials. Que guanyin els bons i no els hàbils, que no s’allarguin tant els terminis, que tothom sigui innocent fins que es demostri el contrari.

Cinquè, molta tendresa. No us demano ni amors apassionats, ni loteries increïbles. Només un tel de tendresa que tot ho embolcalli i un somriure. Que ens deixi les arestes a casa, que instauri el costum de la bona educació, que ens permeti relaxar-nos i deixar entreveure la personeta que tots portem dins.

Ja sé que són moltes coses, però si vostès ens ajuden una mica nosaltres hi acabarem de posar el que hi cal.