Més neguits, més mals de cap, més incertesa…però hi ha qui creu que pot oferir alguna cosa als altres que els ajudin a satisfer necessitats no cobertes, i mira, un bon dia, s’hi llença de cap.

I amb sort hi troba aigua, i de vegades s’estampa. Que no hi ha res més cert que qui no s’arrisca, res no pisca.

Fet i fet, perquè té una idea de negoci innovadora, perquè prefereix tenir clients que caps, o perquè posats a equivocar-se li agrada que la responsabilitat sigui seva.

Ves a saber. Segurament hi ha tantes persones emprenedores com motius per ser-ho. Perquè -d’això n’estic convençuda- potser encara no ho saps, però a ser empresari se n’aprèn, però a ser emprenedor o ho duus a la sang o malament rai, perquè ni és un camí fàcil, ni planer.

Malgrat Andorra ha estat sempre un país per a petits i grans negocis,  d’uns anys ençà sembla que es viu més calentó sota la capa de la padrina.

No hi ha res de dolent en voler treballar per compte aliè, només faltaria, però s’ha de reconèixer que malgrat comptades excepcions es donen poques ales als que volen volar.

Per això m’agradaria posar-les en valor. Especialment la que s’impulsa amb el Taller d’Emprenedors: una iniciativa que ajuda a totes aquelles persones que tenen una idea de negoci a fer-la realitat.

Tocant de peus a terra, amb les eines bàsiques per esdevenir empresari.

Un curs gratuït, impartit per professionals que t’ajuden a posar fonaments a les idees, perquè no caiguin quan arribin a terra.

Les inscripcions, són obertes fins el 17 de gener al Prat del Rull. Només per aquells que s’atreveixen a dur els somnis fins al final.