2107b llar de focPanellets, castanyes, el fred….tenim tots els ingredients per gaudir aquest cap de setmana d’una castanyada com cal.

Potser no tenim llar de foc on explicar-nos històries de por, però fet i fet, si tanquem els llums i encenem unes espelmes podem obtenir el mateix resultat.

Crear clima.

Ens queixem, sempre ens queixem, que no tenim temps per a res, que les obligacions, i el dia a dia no ens permeten retrobar-nos en família, que la veu dels àpats es diu televisió, que els deures, les banyeres, el qualsevol cosa ràpida per sopar i les preocupacions no ens deixen gaudir plenament del temps d’oci que aconseguim esgarrapar a la son.

Però aquest cap de setmana tenim l’oportunitat d’intentar canviar les coses. De buscar una recepta fàcil de panellets i implicar els nens a fer-los amb nosaltres, a coure quatre castanyes i amb un glopet de moscatell seure amb poca llum i explicar-nos històries abans d’anar a dormir.

Segurament els més grans es retrobaran amb la seva infantesa, quan a Andorra les nit de l’hivern es passaven a la vora el foc, i els més petits tindran un record d’aquells que són difícils d’esborrar quan et fas gran.

I per fer-ho no calen gaire diners. Sempre i quan no només vulguis panellets de pinyons, és clar.

Si després, a tot plegat li voleu dir halloween, què hi farem, Ningú és perfecte.