Cap de setmana de fira que queda enrere amb bon regust de boca per a la majoria de firaires -que si bé no estan del tot contents- veuen una certa alegria al final del túnel.

I nosaltres també.

Hem vist un munt de gent, hem parlat amb un bon grapat d’amics, coneguts i saludats i hem fet un –gran- pas endavant amb la recollida de signatures que han de permetre portar al Consell General una proposició de llei que reguli a Andorra el consum de tabac en els espais públics tancats.

A manca d’introduir a la base de dades les més de cent signatures recollides aquest cap de setmana a la fira, ja podem avançar que som gairebé a tocar – jo crec que ja hem arribat però primer s’ha de comprovar- del nostre objectiu i que la setmana vinent- tant bon punt ens rebin a Sindicatura- lliurarem el paquet de signatures amb les corresponents fotocòpies de passaport.

Aquests dies acabarem de fer el recompte, que no ens en falti cap, acabarem de recollir alguna fotocòpia que tenim pendent de rebre i aprofitarem diumenge durant la celebració del partit entre el River i el Fontedoso Carrefour el Bulevar de Ávila, per recollir les darreres adhesions a aquesta campanya ciutadana.

Si vols venir de franc al partit, no et perdis la secció d’esports d’avui, regalem dues entrades.

En aquesta campanya, tots guanyem. Fins i tot els que es queixen.