Què en diuen

Què diuen de nosaltres els nostres clients i col·laboradors

“En els darrers anys hem treballat junts en diversos projectes. Segurament el L’ANDART és el més destacat, però en tots ells sempre ha estat fàcil i els resultats així ho avalen. El millor de treballar amb Glop de Blau és que ràpidament entenen quines són les necessitats del projecte i es fa equip amb molta facilitat.”

Pere Moles, Founder

Reunió de Papaia

“Glop de Blau suposa un canvi substancial en l’oferta d’assessoria en comunicació a Andorra. És una empresa que combina preparació tècnica, professionalitat, capacitat de planificació i de reacció i un coneixement detallat de l’entorn mediàtic del país. Com a client no et veus mai confrontat al dilema d’haver d’escollir entre excel·lència professional i arrelament a Andorra o entre ‘seniority’ i disponibilitat, perquè l’equip de Glop de Blau combina tots aquests elements a la perfecció.”

Iago Andreu-Sotelo, director

Confederació Empresarial Andorrana

“Vam contractar Glop de Blau per fer la presentació de Limbit en societat. N’estem molt contents i tot va anar rodat. Són molt professionals i serioses, i ens van assessorar a cada pas, oferint-nos diverses opcions en funció del que necessitàvem en cada moment. A més, van fer el seguiment tant de control comptable, com de mitjans de comunicació fins que el projecte va quedar tancat. La veritat és que van superar totes les expectatives.”

Carles Fernández Gotzens, Founder

Limbit

“La feina de l’enginyer d’estructures requereix assumir molta responsabilitat i dedicació plena. La professionalitat, seriositat i implicació que ens ha aportat col·laborar amb Glop de Blau per desenvolupar la nostra política comunicativa ens permet centrar-nos plenament en els nostres projectes i clients sabent que la visibilitat de la nostra tasca està en les millors mans.”

Guillem Valdés Alemany, Founder

Valdés Enginyers

Altres clients (i ara amics) que ja han confiat en nostaltres

Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name

Vols fer un salt?

Parlem-ne

Mirem qui ets, què vols, què necessites i et proposem solucions a mida.

I si nosaltres no les tenim, t'ajudem a trobar-les.

mini corb